Her er du

Kernen

- ungdomskultur, puste- og frirum i ét.


Aflastningsstedet Kernen giver mulighed for et pusterum til familier med unge og hjemmeboende unge voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De unge oplever her et trygt og rart frirum med mange muligheder for at samle nye erfaringer, få oplevelser og skabe sociale relationer blandt ligestillede og dette i et rart og varmt miljø, hvor en velfungerende hverdag og et spændende fritidsliv er i højsædet.

Kernens hjemlige og lyse indretning med masser af hyggekroge giver gode udfoldelsesmuligheder, og indbyder til hygge, rummelighed og selvstændighed – i meget trygge rammer.

Omsorg og relationer
De unge mødes med omsorgsfuld og positiv rummelighed og får enhver tænkelig støtte i forhold til at skabe sociale relationer. Enten gennem helt almindelige hverdagsopgaver som madlavning, borddækning og oprydning eller gennem planlagte ’hygge’-aktiviteter i eller ud af huset.

Kernen er etableret i 2014 og er beliggende i Vamdrup. Kernen ligger strategisk godt placeret i midten af Vamdrup by med meget kort gåafstand til indkøb samt flere aktivitetsmuligheder”